top of page
 
Eerst zien
en dan geloven.

Als ondernemer weet je graag waar je aan begint. En al helemaal wanneer je een nieuwe samenwerking aangaat. "Eerst zien en dan geloven", zoals de noest werkende Vlaming het zegt. Daarom vind je hieronder enkele klanten en referenties terug.

Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki Tourism Consultancy

Glenaki helpt (inter)nationale toeristische trekpleisters en bestemmingen met hun promotie in België, Nederland en Luxemburg. Kzien Content levert inspirerende persberichten en reportages aan over deze toonaangevende plekken.

Schrijf.be

Schrijf.be

Schrijf.be, what's in a name? Dit professionele tekstbureau pent teksten en vertalingen neer voor enkele van de grootste merken van het land. Kzien Content werkt er mee als copywriter en als 'hertaler' Frans-Nederlands en Engels-Nederlands.

Uit in Oostende

Uit in Oostende

Het maandelijkse magazine van Uit in Oostende wijst inwoners en toeristen de weg naar de leukste (sport)activiteiten, expo's, voorstellingen, musea ... in de stad. Kzien Content levert inspirerende reportages en interviews aan.

UNIE-K

UNIE-K

UNIE-K biedt mensen met een meervoudige beperking zinvolle dagbesteding op maat aan. En ze creëert een thuis voor de mensen die er permanent verblijven. Sinds 2021 geeft UNIE-K een eigen magazine uit, met daarin telkens tien reportages over zorgverleners, cliënten en hun familieleden. Kzien Content neemt de interviews af en schrijft die uit tot inspirerende verhalen.

Groen West-Vlaanderen

Groen West-Vlaanderen

De West-Vlaamse fractie van Groen doet beroep op Kzien Content voor haar persberichten en sociale mediaberichten. Elke maand communiceren we over de provincieraad. En zetten we straffe acties in de kijker.

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek

Kortrijk, Roeselare, Gent en nog veel andere hotspots: dat zijn de troeven van de Leiestreek. En die zet de grensoverschrijdende toeristische regio graag in de kijker. Daarvoor ontwikkelt de organisatie elk seizoen nieuwe, inspirerende campagnes. En daar horen sprankelende teksten bij. Enter Kzien Content!

Westtoer

Westtoer

Westtoer promoot en ondersteunt toerisme in West-Vlaanderen. Zo stimuleert het ondernemers, steden, gemeenten en attracties die investeren in duurzaamheid. Daarover schrijft Kzien Content een inspirerende reportagereeks.

Curitas België

Curitas België

Curitas zamelt oude kledingstukken en lederwaren in en geeft ze een tweede leven. Dat doet het bedrijf op een duurzame, innovatieve en verantwoorde manier. Hoe? Dat verwoordde Kzien Content op de nagelnieuwe Curitas-website.

Anjer Verzekeringen

Anjer Verzekeringen

De website van Anjer Verzekeringen steekt in een gloednieuw jasje. En daar horen natuurlijk nieuwe webteksten bij. Daarvoor klopte de verzekeringsagent en kredietmakelaar aan bij Kzien Content.

Bit & Cap

Bit & Cap

Bit & Cap is een glossy magazine voor Nederlandse en Vlaamse paardenliefhebbers. Kzien Content schrijft regelmatig reportages over verschillende topics.

Regionaal Landschap Houtland

Regionaal Landschap Houtland

Het Regionaal Landschap Houtland waakt over de natuur en het levend erfgoed van deze West-Vlaamse regio. Kzien Content stond in voor de eindredactie van hun gratis Landschapskrant.

e-wijf

e-wijf

e-wijf ontwikkelt hippe websites en helpt bedrijven met hun online aanwezigheid. Kzien Content verzorgt de copy van een reeks blogberichten.

dashplus

dashplus

dashplus helpt spelers in de zorgsector innoveren. Kzien Content draagt bij aan de research van dashplus en stelt boeiende blogs, ebooks en persberichten op.

GTE (Global Technical Equipment)

GTE (Global Technical Equipment)

GTE is een toonaangevende metaalverwerker met productiesites verspreid over heel Europa. Kzien Content verzorgde de teksten voor hun gloednieuwe website.

Hoefslag

Hoefslag

Hoefslag is een toonaangevend Nederlands paardenmagazine. Kzien Content werkt mee als hippisch reporter.

Qvick Motors

Qvick Motors

Qvick Motors prepareert wedstrijdwagens voor rally en circuit. Kzien Content stond in voor de webcopy.

Kzien Content

Kzien Content

We werken graag met je samen voor jouw copy- of reportagewerk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

bottom of page